Sneakers - accesoriul perfect al ținutelor tale

Sneakers - accesoriul perfect al ținutelor tale

23 Feb 2020

Nu credem că există cineva care să nu aibă în garderobă cel puțin o pereche de sneakers, iar dacă te pasionează cu adevărat moda, cu siguranță știi că aceștia pot fi vedeta ținutelor tale, indiferent de sezon. Îți face plăcere să îi porți deoarece sunt comozi și ușori, ceea ce îi transformă în alegerea ideală pentru activitățile tale de zi cu zi. Însă ceea ce iubim cel mai mult la ei este versatilitatea lor - îi poți purta în fel și chip și se asortează cu orice outfit, fie că este casual, sport, office sau urban. Dacă nu știi cum să îi porți, nu-i problemă - te ajutăm noi cu puțină inspirațieLook urban spectaculos


De fiecare dată când ne pregătim să ieșim în oraș, stăm ore întregi în fața oglinzii până reușim să alegem o ținută care ne va scoate în evidență. Însă poți salva multe ore petrecute în fața oglinzii cu o pereche de sneakers clasici, deoarece poți să îi asortezi cu o gamă largă de ținute. Pentru un look fabulos, noi îți recomandăm o pereche de sneakers cu alb, negru și un strop de argintiu! Te vei bucura de un mers confortabil, dar și de o ținută senzațională.                                                                                    
Street Style 


Pentru look-ul nostru de zi cu zi, suntem mereu în căutare de piese statement, care să ne evidențieze cât mai mult propriul stil vestimentar. Cum altcumva să faci asta, dacă nu cu o pereche de sneakers plini de personalitate? Îi poți asorta foarte ușor cu o pereche de blugi skinny cu talie joasă sau o pereche de pantaloni cargo. 
Outfit sportO pereche de sneakers sunt cei mai buni prieteni ai femeilor cu un stil de viață activ. Este foarte ușor să te încalți cu ei, sunt comozi și poți parcurge cu ușurință distanțe lungi, fără să obosești prea repede. Sunt ideali pentru o plimbare în parc, sesiuni lungi de shopping sau o scurtă vacanță de weekend. Îi poți purta cu o pereche de pantaloni de trening și o bluză colorată, pentru un plus de confort.